Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові сильна гроза навалила дерев, на дівчинку впав дах, зникло світло

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне
1/16
3 червня приблизно о третій годині дня Львів залив сильний дощ, гриміло і блискало. Стихія завдала чималих збитків. Міський голова Андрій Садовий дав доручення керівникам районів, керівникам ЛКП негайно обстежити житловий фонд, підприємства та всю територію для виявлення пошкоджень. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 Аварійні служби міста переведено у посилений режим роботи. Усю оперативну інформацію про наслідки стихії збирають у диспетчерській службі Львівської міської ради. Якщо Ви володієте інформацією про пошкодження, негайно телефонуйте у диспетчерську службу Львівської міської ради за телефонами: 297-59-11 або 15-80.

Як повідомили в управління з питань надзвичайних ситуацій, станом на 16.10 зафіксовано: - на вул. Підвальній, вул. Зеленій (р-н старого Сихова), вул. Стуса впали дерева, внаслідок чого припинено рух транспорту. На цю пору там працюють аварійні служби щодо ліквідації наслідків. На вул. Стрийській, Дністерській, у парку Боднарівка та на Новому Львові теж впали дерева; - на вул. Манастирського,5 частина даху впала на 15-річну дитину. У цей час її шпиталізували в міську дитячу лікарню. Дитина у важкому стані; - на вул. Стрийській, 350 внаслідок сильного дощу сталося ДТП - перекинувся мікроавтобус. Двоє осіб постраждало.

Знеструмлений електротранспорт міста.

Також знеструмлені всі ТЕЦ міста та всі котельні, крім Шевченківського району Львова. Франківський, Сихівський та частково Личаківський район залишилися без гарячої води. Знеструмлені насосні станції «Сокільники», «Довга», «Кривчиці». Таким чином зараз без води залишається Франківський, частково Залізничний та Сихівський райони Львова.

Знеструмлена каналізаційно-насосна станція «Лапаївка», «Зубра», «Медової печери» і «Насосна-Малечковичі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ