Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У скейт-парку у Львові "закопали" у сміття 60 тисяч гривень

На початку жовтня у Львові на вулиці Підвальні відкрили після ремонту Скейт-парк. Як виявилось, ремонт був проведений неякісно, а будівельне сміття залишили просто в середині фігур та на самому майданчику.

Скейтбордисти, що постійно тут катаються, розповіли, що фігури після ремонту стали нижчими, а стики фанери нічим не прикриті. "Фанера прогинається навіть якщо на неї просто встати, а перила просто побризкали фарбою. Коли ми прийшли після відкриття, то побачили тут багато розкиданих металевих деталей, що залишились після ремонту, а сміття будівельники просто закинули в середину фігур", - розповіли хлопці. За їхніми словами, ремонтники на всласний розсуд змінили розмір однієї з фігур, обрізавши металеве обрамлення, бо так Їм лягала фанера. "Тепер ця фігура така стрімка. що на ній небезпечно кататись", - кажуть скейтбордисти. 

Також вони зазначили, що замість відремонтувати фігуру, котра раніше була спалена, її лише пофарбували та вчіпили нову фанеру. "В середині вони залишили обгорілі балки", - розповіли скейтбордисти.

У відповідь Віра Макар, керівник управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради у коментарі Гал-Інфо зазначила:"На мою думку, що було можливо зробити за 60 тисяч, те підрядник зробив. На цей майданчик потрібно виділити значно більше коштів. Якщо наступного року будуть іще кошти, можливо, вдасться іще щось доробити. Я не можу сказати, що конструкції є погані, хлопці просто перебільшують".

Також вона зазначила, що управління особисто контролювало процес ремонту скейт-парку, і вони не бачили будівельного сміття. "Коли ми приходили під час ремонту, то сміття з середини конструкцій було вичищене. Я жодного разу не бачила, щоб сміття було в середині конструкцій", - запевнила Віра Макар.

Зазначимо, що на ремонт скейт-парку було виділено 60 тисяч гривень. Ремонт був проведений за співпраці Управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради та Кондитерської фабрики "Ярич". Виконавець робіт - ТЗОВ "Європейський парк".

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ