Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як „будують” стадіон до Євро-2012 у Львові (ФОТО)

15 серпня у Львові мало початися будівництво стадіону Євро-2012. Принаймні в цьому запевняв мер Львова Андрій Садовий.
 Однак візит кореспондента „Гал-info” у зону будівництва переконує в протилежному – масштабних робіт або активного руху будівельників на місці майбутнього євростадіону не спостерігається. Будівельники на місці майбутнього будмайданчика почали ворушитися, щойно побачивши, що їх фотографує наш кореспондент.
Нагадаємо, начальник управління капітального будівництва Львівської міськради Богдан Коваль повідомив „Гал-info”, що на місці будівництва стадіону на вулиці Стрийській-Кільцевій скосили траву, поставили вагончик, проводять розмітку та працює екскаватор на місці майбутнього житлово-офісного будинку.
Водночас, як виявилося, начальник Департаменту Євро-2012 ЛМР Олег Засадний не володіє інформацією, які саме роботи проводяться на місці майбутнього стадіону: „Так, роботи розпочалися. А що саме роблять будівельники – це питання до них”, -- сказав він „Гал-info”.
Нагадаємо, під час засідання організаційного комітету з підготовки і проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Львівській області мер Львова Андрій Садовий заявив, що будівництво стадіону на вул. Стрийській почнеться 15 серпня.
Єдина споруда на місці майбутнього стадіону
Десь у далині мав би бути екскаватор
Єдина техніка на місці будівництва
Дев`ять робітників не надто переймаються ходом робіт
11.30. Робота нарешті закипіла
На місці будівництва наразі монтують огорожу
Історичний момент!
На місце розташування стадіону вказує біл-борд на кільцевій трасі
12.00. Біл-борд був встановлений вчасно
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ