Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Культура

Львівщині представили нового губернатора: Костюк був серйозний. Фото. Відео

Сьогодні (3 листопада) ввечері перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв представив активу Львівської області нового голову Львівської ОДА Михайла Костюка.

Урочиста церемонія представлення у сесійній залі Львівської облради розпочалася з кількагодинним запізненням.

 Щойно увійшовши до зали Андрій Клюєв поцікавився у присутніх, як справи та чи все гаразд. Потім запитав: «Знаєте, чому я приїхав?» і сам відповів: «У вас нове керівництво».

По тому зачитав наказ Президента про звільнення з посади голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка. Своєю чергою подякував вже екс-губернатору за плідну роботу, а також висловив сподівання, що і на новій роботі Цимбалюк віддаватиме всі сили на розбудову держави. Цимбалюку вручили великий букет троянд. У залі стояли гучні оплески.


Отримавши слово, Михайло Цимбалюк передусім подякував Президенту Віктору Януковичу за можливість попрацювати на посаді голови Львівської ОДА «на цій благословенній землі». Подякував Андрію Клюєву за те, що той вирішував уі питання, з якими Цимбалюк до нього звертався, а також – активу області за десять місяців «на результат», за те, що у непростий час знаходили спільні рішення.

Цимбалюк побажав новому губернатору Михайлові Костюку – «щоб Львівщина не звучала з негативного боку». «Щиро дякую всім, хто критикував мене, бо це дає можливість ставати сильнішим… Хотів би, щоб Львівщина провела не тільки Євро-2012, а й показала себе потужним регіоном», – додав він (оплески у залі).

Тут А. Клюєв зауважив, що, мовляв, Цимбалюк фахівець, і їм ще працювати не один рік.

Далі Клюєв зачитав наказ Президента про призначення головою Львівської ОДА Михайла Костюка. Представляючи Костюка, Клюєв зазначив, що важливим аргументом щодо його призначення були життєвий досвід Костюка та його компетентність.

 Виступ Михайла Костюка був коротким. Він повідомив, що приїхав на Львівщину «продовжити добрі традиції краю в розбудові держави». Костюк сподівається збудувати таку модель роботи, де головним буде «відкрите спілкування, добре розуміння і добрі справи».

 Урочиста церемонія представлення тривала до 15 хвилин. Участь у ній взяли голова Львівської облради Олег Панькевич, міський голова Львова Андрій Садовий, голови РДА, депутати.

 


Михайло Цимбалюк був усміхненим, натомість Михайло Костюк виглядав серйозним.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо

Відео - Андрій Стаськів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ