Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні зняли зворушливе відео до Дня Перемоги. Відео

Група "Інформаційний Спротив" зняла зворушливе відео до 70-ї річниці Дня Перемоги. Автори ідеї: Олексій Копитько и Олександр Смірнов.

"Українці заплатили за перемогу над фашизмом страшну ціну - 8 мільйонів життів. Було зруйновано 700 українських міст і 28 тис. сіл. 7 млн. українських вояків захищали свою землю в лавах Червоної Армії і Флоту. Ще 100 тис. українців воювали проти нацистів у лавах УПА, 250 тис. - у складі військ інших країн антигітлерівської коаліції.

Армії Українського фронту звільняли Берлін і Прагу, Відень і Белград. 2021 Герой Радянського Союзу - українець, 26 наших співвітчизників були нагороджені Золотою Зіркою Героя - двічі, а легендарний повітряний ас Іван Кожедуб - тричі. 10 маршалів Радянського Союзу з 41 - народилися в Україні. І коли кремлівські карлики розповідають, що фашизм перемогли вони, ми сміємося їм в обличчя.

Скільки б Путлер не намагався переписати історію на свою користь, як не намагалася б імперська пропаганда переконати, що нас не існує, ми будемо пам'ятати і шанувати подвиг України у Другій світовій війні, ми будемо зберігати пам'ять наших ветеранів.

Ми, сучасні «бандерівці» (як називають нас російські ґеббельси) з Харкова та Одеси, з Миколаєва, Херсона, Кременчука, Запоріжжя, Маріуполя і Дніпропетровська, вітаємо наших дідусів і бабусь з Днем Перемоги!

Вони перемогли. Ми пам'ятаємо. Ми пишаємося. І - теж переможемо!", - йдеться в описі до відео.


Відео: ИС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ