Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Грисьо працює над тим, аби матч Україна-Чорногорія 16 жовтня пройшов на "Арені Львів"

«Львів вчора підтвердив, що вболівальники тут - найкращі», - каже Ярослав Грисьо, Президент федерації футболу Львівщини. Сьогодні, 16 серпня, Як розповів Ярослав Грисьо, Президент федерації футболу Львівщини, у Львові готують листи до ФФУ, аби матч «Україна-Чорногорія» 16 жовтня відбувся на «Арені Львів». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Львів вчора підтвердив, що вболівальники тут – найкращі. Я думаю, що Львів має шанси двічі на рік приймати матчі збірної України», - каже Грисьо.

Він також розповів, що раніше пропонував, аби львівський стадіон зробили стадіоном збірної України: «Я думаю, ми вчора ще раз переконалися, наскільки Львів любить національну збірну, наскільки він її підтримав. Вболівальники продемонстрували, що вони найкращі в Україні, на мою думку. Єдине – жаль, що ми не виграли. Хоча, по матчу, ми були попереду, мали багато можливостей виграти цей матч».

Ярослав Грисьо мав змогу спілкуватися з тренерами та футболістами збірних: «Чеська збірна вчора дякувала нам за перебування у Львові. Дякували всі – і тренер збірної, і футболісти. В інтернеті різне прочитати можна про Україну. Але коли вони приїжджають і бачать Україну, Львів – це для них здивування. Футболісти збірної України, як завжди дякували за тепле прийняття».

«Ми тішимося, що 8 разів збірна грала у Львові, крім 7 перемог і однієї, вчорашньої,нічиї – нема поразок. Я сподіваюся, що і не будемо мати», - підсумував Грисьо.

Зазначимо, 15 серпня на «Арені Львів» під час матчу Україна-Чехія було понад 30000 вболівальників. Заступник директора з операційної роботи турніру Євро-2012 в Україні Іван Федоренко, за успішну організацію і проведення Єврочемпіонату у Львові, вручив відзнаку від УЄФА меру міста Андрію Садовому.

Матч закінчився нічиєю. На стадіоні, у фан-секторі, були і представники Полтави, Ужгорода, Хмельницького, Вінниці, Тернополя, Самбора, Буковини, Луганська, Вінниці – вболівальники приїхали підтримати національну збірну із прапорами України та своїх міст.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ