Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівському радіотехнічному інституту, який має найбільший борг із зарплати, повернули 2 млн грн боргу

Прокуратурою Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері з метою забезпечення погашення заборгованості із заробітної плати вжито заходів щодо стягнення на користь підприємства оборонно-промислового комплексу дебіторської заборгованості на суму майже 2 млн. грн. Про це повідомив Микола Гуцуляк, прес-секретар прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

1 листопада 2012 року господарським судом Харківської області задоволено позов Львівського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України про стягнення на користь державного підприємства «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут» понад 700 тис. грн.

Крім того, у ході судового розгляду на користь вказаного підприємства оборонно-промислового комплексу в добровільному порядку перераховано кошти в сумі 1 млн. 280 тис. грн.

Таким чином, Львівським спеціалізованим прокурором з метою погашення заборгованості із зарплати, яка існує на вказаному підприємстві, забезпечено надходження на його рахунки коштів на суму майже 2 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ