Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новоженець полічив, скільки в новому уряді українців, євреїв та росіян

"Нові-старі призначення до складу Кабінету Міністрів України ще раз підтвердили окупаційний характер нинішньої влади на чолі з В.Януковичем", - про це пише в коментарі заступник голови Української республіканської партії Ростислав Новоженець.

І далі: "Серед керівників вищого рівня виконавчої влади в Україні українці за національністю є швидше винятком, аніж правилом. Прем’єр-міністр М.Азаров (Пахло) – єврей, перший віце-прем’єр С.Арбузов – росіянин, віце-прем’єри Ю.Бойко і К.Грищенко – євреї, віце-прем’єр О.Вілкул – молдаванин. Міністри: фінансів Ю.Коробов, економічного розвитку І.Прасолов, екології О.Проскураков, соціальної політики Н.Королевська – росіяни; енергетики Е.Ставицький, регіонального розвитку Г.Темник, освіти Д.Табачник – євреї.

Армія також в неукраїнських руках – міністром оборони (!) знову став росіянин - П.Лєбєдєв. Ось чому влада і придворна опозиція роками так опираються проти повернення в документи графи національність - аби таємне не стало явним. Бо, скажімо, Д.Табачник на своєму сайті стверджує, що він - українець, а М.Азаров пише, що він - просто “рускій чєлавєк”.

На тому фоні, що в Україні 78% населення є етнічними українцями така кадрова політика Президента В.Януковича все більше нагадує політику апартеїду в ПАР, де у 60-хх рр. чорношкіра більшість була загнана у резервації, а владу захопили білі колонізатори.

Врешті-решт ст. 24 Конституції України не допускає жодних привілеїв чи обмежень за ознаками етнічного походження".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ