Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Болкун пішов з "Вголосу"

Директор та шеф-редактор «Вголосу» Андрій Болкун пішов з видання і тепер працюватиме на посаді заступника голови-відповідального секретаря Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України . Про це сьогодні, 14 березня, він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook».

Він зазначив у повідомленні, що у виданні виконував функцію кризового менеджера.

«Дорогі друзі! Сьогодні ввечері я покинув Вголос. Рівно рік тому я прийшов на сайт. Це був чудовий рік активної, креативної, важкої, виснажливої, цікавої, самовідданої, творчої, правдивої праці заради утвердження тих засад свободи слова й права на інформацію, які сповідуються у всьому цивілізованому світі. Я виконував роль своєрідного кризового менеджера», - йдеться у повідомленні.

Він також додав, що завтра творчому колективу редакції буде представлений новий керівник.

«Сподіваюсь, що під його керівництвом видання стане ще більш авторитетнішим, впливовішим та поважнішим інтернет-сайтом. Моє рішення піти з Вголосу – це комплекс надзвичайно складних розмірковувань та причин. На Вголосі мені було комфортно. Мені було цікаво й драйвово! Але… Я не можу бути осторонь процесів, які сьогодні творяться в країні. Я переживав це все на початку 90-х років: мітинги, опозиція, загрози виключення з університету… Але ми тоді не боялись!!! А зараз?! Страх скував усе українське суспільство! Так далі жити не можна! Набридло! Огидно!

Розбудова громадянського суспільства – ось вихід з ситуації! Іншого шляху я не бачу!

Продовжуватиму свою роботу на посаді заступника голови-відповідального секретаря Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України. Сподіваюсь, що на моїх сторінках у Фейсбуці та Твіттері журналістська, та й не лише, спільнота Львівщини отримуватиме найоперативнішу інформацію про реальну й правдиву ситуацію в області та країні.

Не будьмо байдужими! Не хочу мовчати! Підлаштовуватись! Компроміс завжди має межу! Я – обираю свободу! Свободу мати власну думку й позицію, думати, творити і завжди говорити вголос!!!», - написав Андрій Болкун.

Фото з «Facebook» користувача Андрий Болкун

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ