Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Головного міліціонера Львівщини попросять провести роз’яснювальну роботу серед правоохоронців

28 травня о 13:00 біля Головного управління МВСУ у Львівській області (пл. Г. Григоренка, 3) пройде акція «Безпека журналістів: нагадуємо і застерігаємо», - повідомили активісти Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ) у Львові.

Зокрема, у повідоленні сказано: "У вівторок спливає 10-денний термін службового розслідування щодо міліціонерів, які не втручалися у побиття журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя у Києві.

«Акція покликана знову нагадати про необхідність розслідування цього порушення, і попередити бездіяльність правоохоронців у Львові, щоб журналісти почували себе у повній безпеці під час своєї роботи», - зазначають організатори.

Впродовж акції активісти НМПУ у Львові передадуть начальнику ГУМВСУ у Львівській області Олександру Рудяку лист з вимогою провести роз’яснювальну роботу серед правоохоронців Львівщини щодо поводження з журналістами і повідомити про це мас-медіа впродовж 2 тижнів.

Журналісти роздаватимуть міліціонерам пам’ятки з правовим аналізом побиття у Києві та інструкцією, як мають діяти правоохоронці у подібних випадках".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ