Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нині у Львові відбудеться загальний студентський страйк, євровіче та пікет Львівської ОДА

Сьогодні, 25 листопада, у Львові відбудеться три масштабні акції – оголошення студентського загального страйку, євровіче та пікет за відставку голови Львівської ОДА.

Як йдеться в повідомленні «Євромайдан Львів» на Facebook, о 12.00 розпочнеться студентський зрив — з пар молодь піде на мітинг. Відтак, зранку з чотирьох точок рушать чотири колони. Кожна матиме свій маршрут. Перша колона з 12.00 збиратиметься під ЛНУ імені Івана Франка. О 12.40 вона рушить до Львівської політехніки.Так само о 12.00 з-під Лісотехнічного університету йтиме колона, якабуде рухатися вулицею Чупринки, об’єднаються студенти під Львівською політехнікою. Далі великою ходою повернуться до пам’ятника Шевченку.Ще дві колони будуть іти від колегіуму Українського католицького університету, що на вулиці Стрийській, та від Інституту банківської справи. По дорозі збиратимуть студентів з Академії мистецтв, Ветеринарної академії, Львівського національного медичного університету (у маршруті можливі зміни).

О 14.00 оголосять загальний страйк. «Цього разу вона триватиме лише годину — ми закликаємо усіх прийти на Євромайдан. Якщо не маєте змоги — на цей час припиніть роботу чи навчання, вийдіть на вулицю з українською державною символікою чи прапором Євросоюзу»,– йдеться в повідомленні на Facebook.

О 16.00 студенти підуть пікетувати ЛОДА з вимогою відставки губернатора Львівщини Олега Сала.

О 19. 00 на львівському Євроомайдані відбудеться віче і концерт за участі гуртів всеукраїнського рівня. Зокрема, виступатиме відомавокальна формація «Піккардійська терція». Також будуть RockH, Андрій Заліско та Ліля Ваврин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ