Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Слідчого прокуратури Львівської області, який веде справу про мітинг, погрожують убити

Розпочато кримінальне провадження за фактом погрози та насильства щодо слідчого прокуратури Львівської області. Зокрема, учора, 12 грудня, невідома особа неодноразово вчинила погрозу вбивством та насильством щодо старшого слідчого слідчого відділу прокуратури Львівської області, у зв’язку із виконанням ним службових обов’язків. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Також на особистий абонентський номер мобільного зв’язку слідчого надіслано SMS-повідомлення із висловлюваннями про вчинення щодо нього насильницьких дій. Крім цього, погрози розправи опубліковані на особистій сторінці слідчого прокуратури в соціальній мережі «Вконтакті».

З огляду на це, 12 грудня поточного року за вказаним фактом прокуратурою Львівській області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.345 КК України.

Проведення досудового розслідування доручено СУ ГУ МВС України у Львівській області.

Хід розслідування прокуратурою області взято на контроль. Зазначимо, що згаданий слідчий прокуратури проводить досудове розслідування кримінального провадження, порушеного 8 грудня поточного року за ч.2 ст.161 КК України за фактом вчинення умисних дій, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, приниження національноої честі та гідності, а також непряме обмеження прав громадян за ознаками політичних переконань. 

Фото: vtrsoft.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ