Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Самооборона електрошокерами розправлялась з великодніми обливальниками. Фото

Представники самооборони неправомірно застосовували електрошокери, стилізовані під ліхтарики, під час затримання хлопців, що обливались водою поза межами Площі Ринок.

Неподалік Львівського національного університету ім. Івана Франка, представники Самооборони та муніципальної дружини «охорона міста», неправомірно застосовували електрошок ери, стилізовані під ліхтарик, під час затримання хлопців, що обливались водою на обливаний понеділок.

Так, група з ста чоловік, що обливались водою між собою, натрапила на Самооборонців. Останні, наздогнавши хлопців, повалили за допомогою електрошокера двох на землю, після чого скрутили. В розмові, представник самооборони (на фото в чорно-білій арафатці) підтвердив, що це дійсно електрошокер.

Після нетривалої розмови та роз’яснень, хлопці із пляшками води направились на площу ринок. Самооборона та «охорона міста» супроводила їх до входу на міську площу.

Координатор львівської самооборони Валерій Веремчук підтвердив, що самооборона мала при собі електрошокери. "Самооборона мала електрошокери і, грубо кажучи, ними погрожувала, але не застосовувала, - наголосив він в коментарі Гал-інфо, - самооборона затримала групу хуліганів, котра обливала всіх підряд людей, в тому числі і літніх. Саме тому їх затримали і провели з ними бесіду". 

Нагадаємо, що за рішенням Міської Ради, для запобігання порушень громадського порядку на обливаний понеділок, місто дозволило обливатись в спеціально відведених місцях. Для цього на площі перед міською радою обладнали декілька кранів із водою, а усім бажаючим роздавали шапочки для волосся та дощовики.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ