Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ефір «Львівської хвилі» захопили «Радіопузики»

Дев’ятий рік поспіль з нагоди Дня захисту дітей радіо «Львівська хвиля» віддало всю владу в ефірі своїм найменшим слухачам. Дітлахи ведуть усі програми, готують їх, а дорослі досвідчені радійники лише допомагають і підказують. Дзвінкі дитячі голоси замість звичних дорослих лунають в ефірі з 7 ранку до 9 вечора.

Семирічна Анастасія – радійник зі стажем. Вперше дівчинка спробувала себе в ефірі ще у чотирирічному віці. Її голос звучить у рекламі і заставках, вона вже встигла навіть стати героїнею кількох відеокліпів і роликів для телебачення.

В ефір «Львівської хвилі» на «Радіопузиках» юна львів’янка також виходить вже не вперше.

«Мені подобаються тут працювати, подобається говорити, коли я сиджу у студії в навушниках», – сказала вона.

Цього року Анастасія вперше піде до школи, а поки що вона – справжня зірка у садочку. «В садочку всі вихователі знають, що я вела передачі на радіо. І друзі кажуть, що бачили мене в рекламі і слухали мій голос», – каже дівчинка.

У юної леді окрім радіо багато й інших захоплень: вона займається плаванням, карате, вивчає англійську мову, ходить у модельну студію і навіть взяла участь в кількох показах мод.

Ким буде у майбутньому і яку обере професію, Анастасія ще не знає, їй подобається усе, що вона робить, адже щодня дізнаєшся щось нове.

Директор радіо «Львівська хвиля» Віктор Іваницький розповів, що цього разу для участі у «Радіопузиках» зголосилися близько двоста дітей. З них п’ятдесят відібрали на конкурсі, і саме цих малюків львів’яни почули в ефірі радіостанції у понеділок 2 червня.

«Діти працюють в прямому ефірі з 7 ранку до 9 вечора. Всі програми, які у нас зазвичай ведуть дорослі, в День захисту дітей ми довіряємо дітям. Для «Львівської хвилі» така акція означає збільшення рейтингу, слухабельнотсі, збільшується аудиторія, бо ті діти, які зараз ведуть радіопередачі, всі їхні знайому, рідні уважно слухають наш ефір цілий день, щоб почути знайомі голоси», - каже він.

Акція «Львівської хвилі» - унікальна, жодне радіо в Україні не проводить чогось подібного. Почин львівських радійників постійно хвалить і Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

Оскільки акцію проводять дев’ятий рік поспіль, її перші учасники уже дорослі. Багато хто з них вступає на факультет журналістики і вибирає роботу на радіо для своєї подальшої кар’єри, - зауважив Віктор Іваницький.

Фото - Максим Баландюх

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ