Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Російській владі не вдасться врятувати туристичний сезон у Криму

Відомий російський опозиційний політик, лідер опозиційного руху «Солідарність» Борис Нємцов вважає, що російській владі не вдасться врятувати туристичний сезон у Криму - він буде однозначно зірваний. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.

«Крим значною мірою жив за рахунок туризму. У Криму відпочивало приблизно 6 мільйонів осіб, 4 мільйони - українці, 1 мільйон росіян, трохи більше як 1 мільйон - решта: вихідці з Білорусі, Казахстану, навіть хтось зі Східної Європи приїжджав, з Балтії. Тобто, десь 65-70% відпочивальників були українці. Очевидно, що сьогодні вони не поїдуть до Криму. "І ті репортажі, які ми бачимо з Ялти, показують - відпочивальників нема», - сказав Нємцов.

«Нема відпочивальників, оскільки українці туди не їдуть. Моя оцінка, що сезон буде зірваний повністю, оскільки Путін не зможе змусити людей їхати туди відпочивати. Хоча він уже дав вказівку, щоб безплатно людей туди відправляли. "Проте, не кожен роботодавець може відправити своїх співробітників до Криму безплатно», - зазначив він.
«Сезон буде зірваний. Сотні тисяч людей залишаться без засобів до існування. І я думаю, що вже восени «пасажир» отримає по повній програмі. У тому сенсі, що кримчани, які нині переживають стан ейфорії, вони зрозуміють, що їх обдурили», - резюмував російський політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ