Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий прокурор Львівщини заявив, що викорінить корупцію

Сьогодні, 16 липня, після представлення особовому складу новий прокурор Львівщини Микола Гошовський запевнив усіх, що при його керівництві корупції в органах прокуратури не буде. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

«Я не змінився, який був, таким і є. У владі я давно і знаю як працює система правосуддя. Я обіцяю, що при мені не буде ніяких корупційних дій прокуратури. Всі знають, що я ніколи не брав і не братиму гроші за посади. Якщо я отримаю інформацію про корупційні дії особового складу чи про заказні справи, то таких працівників в органах прокуратури більше не буде. Не буде ніяких пресувань і впливу на бізнес. Я рівновіддалений від політики та бізнесу. Прокурори мають захищати, а не «вирішувати» питання. Ми будемо допомагати бізнесу і вживати усіх заходів, щоб усунути корупційну складову», - сказав прокурор.

Він також додав, що коли їхав до Львова, то чув багато цікавих історій, як тут призначають на посади за гроші. Він навів приклад призначення на посаду лікаря.

«У Львові тобі будуть посміхатися, але поки ти не даси грошей на посаду не призначать», - переказав він слова співрозмовника, який розповідав йому про корупційні схеми у Львові.

Микола Гошовський запевнив, що працюватиме над підняттям рівня довіри до органів прокуратури та запевнив, що скоро кожне з відомств перевірятимуть на предмет вчинення корупційних дій.

Він також додав, що міліція Львівщини отримала нового начальника і теж проходить процес оновлення, а тому він висловив сподівання, що спільно з правоохоронцями та представниками місцевої влади вдасться виконати усі поставлені завдання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ