Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські «Кажани» повернулися з Польщі з перемогою

Упродовж 30-31 серпня гравці львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани» провели виїзні товариські матчі з польським ASPS AVIA Svidnik. Ігри у Польщі видалися досить напруженими,але на рідну землю львів’яни повернулися з перемогою. Повідомила прес-служба клубу.

Перший сет першого ігрового дня завершився перевагою господарів майданчика- ASPS AVIA Svidnik: 29:27. Команди йшли практично ніздря в ніздрю, але вирвати перемогу львів’яни так і не змогли . Проте відігралися в другій партії:21:25 на користь «Барком-Кажани». Відігратись польській команді так і не вдалось. «Кажани» виборюють ще дві перемоги підряд і закінчують перший ігровий день із рахунком 1:3 (29:27, 21:25, 19:25, 21:25).

«Товариські турніри видалися досить насиченими. Це була справжня гра, з новим складом гравців. Хлопці показали досить непогані результати. Щодо найкращих гравців – то в суботу досить добре себе проявив Мар’ян Кадюк. А вже в недільній грі хочу відзначити Володимира Пилипіва. Він був ефективним гравцем. Щодо нових волейболістів - Олександра Мірошниченка, Ігоря Ковалікова та Володимира Тевкуна, то вони теж показали непогані результати під час ігор», - розповів новопризначений головний тренер ВК «Барком-Кажани» Владислав Лазарчук.

Другий ігровий день знову розпочався з поразки «Кажанів» - 25:23. У другому сеті львів’яни розігріваються і, завдяки наполегливості та вдалим прийомам і подачам, ситуація змінюється – 20:25 на користь «Кажанів».

Потім ще одна поразка львів’ян , після якої «Кажани» збираються - і знову перемагають. І останній, п’ятий сет, знову приносить львів’янам лідерство.Результати другого ігрового дня – 2:3(25:23, 20:25, 25:20, 20:25, 12:15) на користь львів’ян.

Під час ігор в Польщі львівська команда продемонструвати більший досвід. Як наголосили у польському клубі, головна сила львів’ян - відмінний захист. «Ми провели гарну волейбольну гру, дуже цікаву. Цей матч дуже відрізняється від вчорашнього. Глядачі спостерігали активнішу участь і боротьбу з нашого боку. Українська команда теж прагнула виграти у цьому матчі. Гості кинули на гру всі свої сили і це принесло результат», - підсумував гру директор Авіа Роман Ліс.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ