Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Володимир Виваль став абсолютним переможцем шахової першості Стрия

Завершився суперфінал першості м. Стрия з шахів де спортсмени змагалися у трьох номінаціях: класичних шахах, активних шахах (рапід) та блискавичних шахах (бліц). Турнір проходив під патронатом народного депутата України, голови Благодійного фонду «Добре серце» Олега Канівця. Про це повідомили у Фонді.

Абсолютним переможцем першості м. Стрия 2014 року став рейтинг фаворит змагань 28-ми річний кандидат в майстри спорту з шахів, чемпіон м. Стрия 2012 року, чемпіон Львівської області 2014 року з активних шахів Володимир Виваль, який за підсумками трьох турнірів набрав 42,5 очка. Друге місце посів шаховий тренер, кандидат в майстри спорту з шахів Соловйов Олександр – 34,5 очка. Третім став десятиразовий чемпіон м. Стрия з шахів, кандидат в майстри спорту Пристай Роман.

Нагадаємо, що у змаганнях брали участь 10 шахістів, зокрема, 7 кандидатів у майстри спорту та 3 першорозрядники. Серед учасників 6 чемпіонів м. Стрия різних років: Роман Пристай, Карпо Аракелян, Яків Дунаєр, Володимир Виваль, Віталій Крашанович і чинний чемпіон 2014 року Юрій Коробов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ