Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили торгово-офісний центр преміум класу "Роксолана"

1 жовтня у Львові на площі Соборній, 14 розпочав роботу торгово-офісний центр преміум класу «Роксолана».Тут будуть представлені всесвітньо відомі бренди, частина з яких вперше офіційно заходить до Львова. Загалом йдеться про понад сотня торгових марок, серед яких GF Ferre, J.Cavalli, D&G, Prada, Armani, Brioni, Versace Collection. Це буде не лише одяг, а й брендові аксесуари (прикраси, окуляри, годинники), косметика, техніка. У ТЦ «Роксолана» працюватимуть як мультибрендові магазини, так і монобрендові бутіки.


"Наш салоган - вище мрії" – і ми забезпечимо це відчуття, бо у торговому центрі «Роксолана» Ви знайдете усе, про що мріяли і набагато більше, – зазначає керуючий менеджер торгового центру Роксолана Дубневич. - Ми розуміємо, що в нашій країні зараз непростий час – на Сході тривають воєнні дії, але ми переконані, що в Україні, у Львові все буде гаразд. І ми докладаємо до цього усіх зусиль. Тому не відкладаємо відкриття, а навпаки своїми діями переконуємо інвесторів, що Львів – це правильний вибір. До нас заходять світові бренди, які тонко відчувають ризики, але ми хочемо показати, зокрема і на прикладі ТЦ «Роксолана», що Львів має величезні перспективи як центр моди. І це історичне місце, цікаве для туристів – раніше у цих будівлях на площі Соборній були різноманітні крамнички. Ми повертаємо їм колишню славу».


Під час відкриття діяв благодійний фешн-маркет українських дизайнерів, де можна було придбати дизайнерські ексклюзивні речі. Виручені кошти підуть на допомогу українській армії.

Як зазначив організатор Львівського показу мод Петро Нестеренко-Ланько: "Це не перша благодійна акція, яку організовують українські дизайнери. Вчора це була вже третя хвиля. Зауважу, що вчорашній фешн-маркет у ТЦ "Роксолана" зібрав значну суму. Ці кошти ми якнайшвидше передамо волонтерам Львова для закупівлі термобілизни і необхідних речей для військових з АТО". 
 
ТЦ «Роксолана» - це не тільки ексклюзивні магазини зі всесвітньо відомими брендами, а й офіси з авторськими дизайнами, продуктовий супермаркет, де буде найширший асортимент від продуктів щоденного вжитку до делікатесів, а також вишукані ресторан «Partyϕon» та кондитерська «Petit Paris». «Наша кондитерська – це острівець Парижа у Львові. Галицька кухня смачна і різноманітна, але дуже багато страв, продуктів прийшло до нас саме з Парижа і мені хочеться це показати. Тут авторський дизайн, який відтворює паризькі вулиці, у нас у меню понад сто найменувань кондитерських виробів, деякими рецептами поділилися знамениті французькі кулінари» - розповіла ресторатор Наталія Лукашева. З її слів, ресторан працюватиме у клубному форматі. Там буде представлена авторська кухня, яка задовольнить смаки найвибагливіших клієнтів. Окрім того ресторан – це одна з найвищих точок у Львові, з якої відкривається панорама усього міста.


Додамо, біля торгового центру Роксолана для початку буде облаштовано 25 паркомісць, і менеджмент торгово-офісного центру уже працює над проектом благоустрою прилеглої території.

Фото та відео - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ