Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Новояворівську пройдуть обласні змагання з шахів

З метою популяризації шахів серед різних верств населення в містах та районах Львівщини, налагодження контактів серед шахістів та вдосконалення їх майстерності, активізації розвитку масового спорту у Львівській області, 4-5 жовтня ц.р. у м. Новояворівську (вул. Т. Шевченка, 1, Палац спорту „Кристал”) відбудуться особисто-командні змагання з шахів за програмою ХХІІІ спортивних ігор Львівщини, присвячених Року Т.Шевченка в Україні, та VІІ обласних ігор ветеранів спорту, присвячених 75-річчю створення Львівської області. Повідомила Ольга Козій, обласний центр “Спорт для всіх”

Загальне керівництво здійснює управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та федерація шахів Львівщини. Безпосередньо організацію та проведення змагань забезпечує сектор молоді та спорту Яворівської райдержадміністрації та головна суддівська колегія.

У змаганнях візьмуть участь збірні команди районів області та міст обласного значення, обласний центр представляє команда району міста (переможець міських змагань). До участі в змаганнях допускаються команди згідно із іменними заявками.

Склад команди 2 чоловіка + 1 жінка (категорія „Дорослі”, вік – вік – 1996 р.н. та старші), 2 чоловіка + 1 жінка (категорія „Ветерани”, вік – 1974 р.н. та старші) та 1 представник. Кожен учасник бере участь в змаганнях тільки в одній віковій групі.

Турнір проводиться за швейцарською системою в 9 турів за правилами швидких шахів (4 жовтня 2014 року відбудеться 5 турів, 5 жовтня – 4 тури). Контроль часу – 25 хв. кожному з учасників на партію.

Переможці та призери змагань будуть нагороджені грамотами, медалями та кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”.

 


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ