Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові збиратимуть кошти для сімей загиблих у зоні АТО

14 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва, у Львові відбудеться масштабна соціальна акція: телемарафон у поєднанні з благодійним концертом зірок української естради. Одним із організаторів заходу є ТРК «Львів», повідомила прес-служба ТРК «Львів».

У концерті візьмуть участь: гурт «TARAKA» з Польщі (автори хіта часів Майдану Гідності: «Podaj Rękę Ukrainie»), народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, а також Сестри Тельнюк, Світлана Тарабарова, Ірина Федишин, Львівський Хор Руслани, гурт «Тріода», LAVIVO, балет «Життя» та ін.

«Ми з впевненістю можемо сказати, що акція такого масштабу у Львові проходитиме вперше. Цей телемарафон матиме вигляд відкритого майданчика  для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни. Це відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО та відкритий збір коштів на їх підтримку», – розповів директор творчого об’єднання художньо-мистецьких програм ТРК «Львів» Олег Климович.

Зібрані кошти будуть підраховані в online-режимі та перераховані на особисті рахунки близьких родичів загиблих наступного дня після акції. Виручені кошти будуть передані для сімей загиблих солдатів.

В живому ефірі захід транслюватиме ТРК «Львів». 14 жовтня з 14:15 до 16:00 – телемарафон, з 18:00 до 19:00 – трансляція у прямому ефірі благодійного концерту. Повна телеверсія двогодинної мистецької акції транслюватиметься в ефірі ТРК «Львів».

Квитки на концерт можна придбати у театральних касах міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ