Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Рівненщині жінка загинула, потрапивши під потяг: в навушниках переходила колію

Суботнього вечора машиніст вантажного поїзда сполученням «Здолбунів - Сарни» на перегоні «Костопіль - Моквин» вдався до екстреного гальмування, намагаючись уникнути наїзду на жінку, однак фінал виявився фатальним. Повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На відстані близько 50 м від локомотива жінка намагалася перейти залізничну колію. Наїзд попередити не вдалось, жінку було смертельно травмовано. При виїзді на місце події правоохоронці виявили тіло мертвої жінки. Нею виявилась 33-річна мешканка міста Костопіль. Труп доправлено в морг Костопільської ЦРЛ.

На цьому перегоні люди протоптали стежку через колію, порушуючи  правила безпеки і нехтуюючи власне життя.

Загибла, скоріш за все, поверталась із магазину, оскільки із собою у неї був пакет з продуктами. За попередніми даними, встановлено, що жінка переходила залізничну колію в навушниках, в яких, воченвидь, голосно грала музика, що не дозволило їй почути звукові сигнали поїзда. Крім того, не подивилась по сторонах, щоб переконатися у відсутності наближення рухомого складу потяга.

У загиблої залишилось троє маленьких дітей. Транспортна міліція за фактом події проводить перевірку.

"Не зайвим буде нагадати, що залізничний транспорт рухається з дуже великою швидкістю, його гальмівний шлях становить одну тисячу метрів. Помітивши людину і зробивши екстрене гальмування, машиніст не в силах відразу зупинити локомотив. Ось чому залізничний транспорт є об'єктом підвищеної небезпеки.

Виходячи на зону розташовану між залізничними коліями, Ви ризикуєте потрапити під проходящий поїзд, або повітряний потік, внаслідок чого можете отримати важкі травми! Будьте уважні і обережні!", - нагадують у транспортній міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ