Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бійці АТО звернулися до чоловіків: Цієї війни вистачить на всіх. Нема сенсу ховатися!

Сьогодні, 27 січня, під час прес-конференції у Львові бійці 24-ї залізної бригади, учасники АТО звернулися до українських чоловіків із закликом не боятися, не піддаватися на провокації та йти до військомату, щоб виконати свій громадянський обов’язок перед Батьківщиною.

Боєць 24-ї бригади 21-річний Тарас Матвіїв зауважив, що не гідний вчинок для чоловіка через боягузтво не виконати свій обов’язок.

«Я хочу звернутися до українських чоловіків, до усіх громадян, щоб вони не боялися і йшли до військомату. Ситуація нині така, що цієї війни вистачить на усіх, тому нема сенсу ховатися», - сказав він.

Його бойовий товариш, 25-річний Володимир Лазар, сказав: «Ми хочемо, щоб нас зрозуміли правильно. Це наша держава і нам її захищати. Ми в силі це зробити. Ми вже зупинили ворога там, де він є. Зрозуміло, що Путін має непомірні амбіції, а тому, щоб війна не прийшла до нашого дому, відсіч ворогу потрібно дати там!».

Окрім того, він пояснив, що необхідно змінити тих бійців, які вже рік перебувають на фронті.

«Хлопці воюють вже рік і їх треба міняти. Часто тут в мирному місті чоловіки за чаркою вигукують «Слава Україні!». Час підтвердити це гасло на ділі», - сказав він.

Бійці зазначають, що дійсно ворог підлий та підступний і веде не чесну гру, але головною своєю зброєю бійці вважають правду, тому переконані, що в цій війні ми переможемо.

Серед причин, які спонукають людей не йти у військомат, бійці АТО вважають діяльність п’ятої колони, яка розгорнула масштабну антимобілізаційну кампанію.

Ще однією причиною хлопці вважають те, що ніхто із командування не поніс відповідальність за "котли", коли голови поклали десятки і сотні українських бійців.  

Фото: Петро Волинський для Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ