Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники затримали 10 машин з продуктами, що їхали на окуповану територію

Вздовж лінії розмежування прикордонні наряди затримали 10 транспортних засобів з вантажами. Автівки зупинили в районі н.п. Курдюмівка, Степне та Курахове. Вони перевозили без належних документів продукти харчування та намагалися об'їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Всі автомобілі передані працівникам фіскальної служби для прийняття рішення. Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Вчора терористи здійснили 2 обстріли місць несення служби військовослужбовців Державної прикордонної служби України та ЗСУ на блокпостах «Майорське» та «Золоте». Для нападу бойовики використовували стрілецьку зброю. Серед українських військових постраждалих немає.

Протягом доби прикордонники зафіксували політ 1 БПЛА за допомогою якого терористи здійснювали повітряну розвідку на напрямку «Широкине  – Маріуполь».

Через пункт пропуску «Тиса», що на Закарпатті в Україну прослідував автомобіль швидкої допомоги «VOLKSWAGEN», який направляється до Головного військово-медичного клінічного центру м. Києва від Генерального консульства України в Мюнхені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ