Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 18.30 30.03.2015

Впродовж сьогоднішнього дня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається стабільною. Кількість збройних провокацій проти українських військових з боку противника поступово зменшується.

Так з опівночі до 18 години 30 березня зафіксовано 12 випадків порушення режиму тиші. Найбільша активність бойовиків спостерігається на Донецькому напрямку. Тут о 3.50 ночі незаконні збройні формування з кулемета обстріляли наші позиції поблизу Опитного. А 14.25 ворог вів вогонь з 82-міліметрвого міномету по нашому спостережному пункту поблизу Авдіївки. 

На Луганщині злочинці обстріляли позиції сил АТО поблизу Кримського, Кряківки і Сокільників. 

Водночас, незважаючи на провокації ворога, українські військові не лише захищають визначенні рубежі, а й допомагають мирним мешканцям Донбасу. 

Офіцери груп цивільно-військового співробітництва, що діють у складі сил АТО, вже протягом декількох місяців організовують роздачу хліба, продуктових наборів та теплих речей мешканцям Мар’їнки і Красногорівки. А минулого тижня українські військові доставили продукти і у місто Авдіївка, яке потерпало від обстрілів. Крім того, на прохання керівників агропідприємств поблизу Маріуполя та Костянтинівки військові сапери знешкоджують міни на полях та створюють сприятливі умови для проведення посівної кампанії. Підставлене плече допомоги від військових цінується місцевими громадами та зміцнює довіру до армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ