Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Інформація прес-центру АТО станом на 18.00 26.04.2015

26 квітня ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції характеризувалася значним збільшенням кількості обстрілів позицій Українських військ з боку незаконних збройних формувань.

З опівночі до 18 години бандформування провели вздовж лінії розмежування 46 обстрілів, здебільшого зі стрілецької зброї.

У Донецькій області лише неподалік селища Широкине противник 13 разів відкривав вогонь по нашому опорному пункту, у тому числі із мінометів калібру 120 міліметрів та артилерії калібру 122 міліметри, танку та зенітної установки.

Поблизу селища Піски злочинці відкривали вогонь із артилерії калібру 122 міліметри і танку, а також 5 разів – із мінометів калібру 120 міліметрів. Також у районі Пісків близько 5-ої ранку відбулося нетривале бойове зіткнення, в ході якого сили АТО відбили напад противника. 

Обстрілам із різних видів зброї також піддавалися позиції Українських військ в районі населених пунктів Авдіївка, Опитне та Кірове.

У небі неподалік Авдіївки і Гранітного наші підрозділи зафіксували прольоти двох безпілотників противника.

У Луганській області російсько-терористичні війська тричі обстрілювали позиції наших військ неподалік населеного пункту Кримське, двічі - біля Щастя і Сокольників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ