Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вердикт УЄФА: «Дніпро» проведе один євроматч без глядачів

Віце-президент ФФУ Ігор Кочетов повідомив, що УЄФА покарає «Дніпро» за поведінку вболівальників у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги Європи проти «Наполі» (1:0).

«За нашою інформацією, «Дніпро» покараний двома матчами без глядачів в єврокубках, де б він не грав. Один матч - умовно, - говорить Кочетов. - Цей умовний матч буде тестовим для «Дніпра». Якщо в ньому відбудеться щось подібне або будуть серйозні порушення, то дискваліфікація в питанні глядачів може бути досить серйозною і довгою. Крім того, накладено грошовий штраф в сумі 70 тисяч євро. Думаю, це найбільш м'яке покарання з усіх, які могли бути.

На цьому стадіоні граються матчі ще й київського «Динамо», вболівальники якого не мають відношення до тих моментів, які мали місце в матчі «Дніпро» - «Наполі». Природно, покаранням стадіону карали б у першу чергу вболівальників «Динамо». Ми ж можемо припустити, що на наступний рік там забажає зіграти донецький «Шахтар», «Ворскла» або «Зоря». Ситуація може бути різною. Але невже ми повинні покарати клуб і вболівальників? Думаю, в УЄФА прийняли абсолютно мудре рішення».

Нагадаємо, дніпропетровці перемогли суперника у двоматчевому протистоянні (перша гра завершилася внічию - 1: 1). Після матчу вболівальники вибігли на поле.

У фіналі Ліги Європи 27 травня дніпровці зустрінуться з «Севільєю».

Sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ