Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

240 першокурсників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності складатимуть Присягу на вірність народу у День рятівника

17-го вересня в 11.00 у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України відбудуться урочистості з нагоди Дня рятівника. В цей день понад 240 першокурсників університету складатимуть Присягу на вірність українському народові, серед них 27 дівчат. На свято запрошені представники МНС та інших відомств і служб, органів державної влади, видатні науковці, ветерани. Про це сьогодні, 15 вересня, «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівського державного університету безпеки та життєдіяльності.

На території навчального закладу відбудуться показові виступи підрозділів МНС та курсантів університету. Гостям продемонструють елементи бойової роботи рятувальників (рятування людей з висот, з під завалів, ліквідація наслідків ДТП, витоку хімічних речовин, нафтопродуктів та ін).

Учасники дійства зможуть ознайомитись з експозицією виставки на пожежно-рятувальну тематику. Тут будуть продемонстровані напрацювання науковців університету, які дозволяють значно ефективніше передбачати, прогнозувати та протидіяти різноманітним надзвичайним ситуаціям. А також представлять новий факультет, який готуватиме фахівців у сфері інформаційної та транспортної безпеки.

Після урочистостей ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр розповість про вступ Львівського державного університету безпеки життєдіяльності в Асоціацію ВНЗ Європейського союзу та основні переваги членства в цій організації для нашої держави (European Fire Service Colleges Association (EFSCA).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ