Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Чернівцях літак не вписався у злітну смугу і виїхав на городи

В передмісті Чернівців біля села Чагор Глибоцького району вантажний літак не вписався у злітну смугу, легко проламав огорожу і виїхав на городи.

Інцидент стався на Чернівецькому летовищі приблизно опівдні у неділю, 6 лютого. Але невідомо, чи літак здійснював посадку, чи зліт.

На опублікованому фото з місця події чітко видно, що літак здійснив різкий маневр вправо від злітної смуги і "подався" на городи. На щастя, зупинився, прооравши землю метрів сто і зав'язнувши у болоті.

Одразу до місця події поспішили пожежники і військові.

Серед перших неофіційних версій події – літак був несправний, сильно перевантажений, або ж пілот був нетверезим.

Свідок події Олексій Кужко повідомив у місцевому блозі, що, перебуваючи у своєму гаражі, він почув тон двигунів, що постійно змінювався, а потім довгий і затяжний, скоріше за усе, реверс. Коли чоловік вийшов за гараж, то побачив там за 700-800 метрів літака, що не мав видимих пошкоджень.

Інший дописувач у своєму коментарі повідомив: "Видимих пошкоджень немає? 25 метрів паркану із залізобетонних стовпів та колючої проволоки. Не виключено, що знадобиться допомога рихтувальника".

Наразі офіційних версій того, що сталося від УМВС в Чернівецькій області та ГУ МНС немає.

Нагадаємо, 2 лютого у Борисполі під час зльоту зламався літак, що виконував рейс "Київ-Батумі". "Літак набрав швидкість, але ще не відірвався від землі, коли ми почули гучний звук в районі правого крила, потім нас сильно смикнуло. Ми всі були в шоці, думали - кінець", - розповів пасажир борту.

На борту, за словами очевидця, було 45 пасажирів. Серед них діти, повідомляє ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ