Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колесніченко про дівчину з букетом: Так починався фашизм!

"Регіонал" Вадим Колесніченко стверджує, що Дарина Степаненко, яка жбурнула в обличчя міністра освіти Дмитра табачника букет хризантем, раніше брала участь в акціях проти ветеранів. Про це він сказав з трибуни парламенту у четвер.

"…Ці люди, в чорних масках, закидали ветеранів яйцями і ганебно втекли. На фотографіях, які вдалося зробити, ця чудова українська дівчина! Оце патріотка, яка висловила своє ставлення до людей, які через цю… дівчинку страждали і боролися з німецько-фашистськими окупантами", - сказав Колесніченко, повідомляє УП.

"Смажать яйця на вічному вогні, підривають пам’ятники, принижують ветеранів! Це страшний ланцюжок, який починається з цинічного ставлення до закону… Так починався фашизм, так убивали державних діячів!", - обурився він.

"І якщо цю чуму сьогодні не зупинити, якщо цих невігласів, які цю молодь кидають під танки, не зупинити, то наша країна прийде до розрухи", - додав регіонал.

Як відомо, у четвер студентка Києво-Могилянської академії дала ляпаса квітами міністру освіти і науки Дмитру Табачнику.

Пізніше вона записала відеозвернення, у якому зізналася, що входить до "Братства святого Луки" Дмитра Корчинського, члени якого раніше смажили яєчню на вічному вогні. Степаненко закликала всіх розпочати всеукраїнську акцію протесту.

Фото - ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ