Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активісти «Під контролем» перевірять договори на закупівлю харчування для школярів

Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем» повідомляє про початок моніторингу контрактів міських управлінь освіти. Активісти Руху вивчають договори на закупівлю послуг з організації харчування у навчальних закладах та дитячих садочках, що були укладені управліннями освіти протягом 2016 року, повідомили активісти.

Вони хочуть надати суспільству інформацію: з якими фірмами були укладені договори, як проводилися тендери, чи впроваджена в містах Львові, Луцьку та Тернополі система ProZorro?  Які фірми та фізичні особи-підприємці, що стали переможцями торгів з надання послуг по організації харчування  дітей, і у якому об’ємі отримають бюджетні кошти?

Використовуючи відкритті джерела інформації, активісти встановили, чи не порушували раніше ці фірми судове законодавство? А також з”ясували, до яких політичних сил відносяться фірми, що отримали контракти. 

Про це активісти руху «Під контролем» розкажуть завтра, 18 серпня, об 11.00 у прес-центрі Гал-інфо за адресою пл. Міцкевича, 8, 5 пов.

Учасники брифінгу:

Юрій Кузько, експерт ГО "Центр громадського моніторингу та досліджень", представник руху "Під контролем"

Володимир Спринь - менеджер проекту в рамках руху "Під контролем".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ