Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чоловіків, які викрали 50 000 грн у жителя Хмельниччини – затримано

Трьох чоловіків кавказької зовнішності, якій викрали 50 000 грн та відео реєстратор з машини жителя Хмельниччини, затримано на трасі Київ-Чоп. Повідомила прес-служба СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Чоловік перебував у справах у Виноградові (Закарпатська обл.), там і сталось пограбування. Чоловіки кавказької зовнішності поцупили з автомобіля  50 000 грн. та відеореєстратор. Стало відомо, що викрадачі їхали автомобілем  «Ауді» з іноземними номерами. 

На трасі Київ-Чоп поблизу Мукачевого інспектори ДАІ зупинили підозріле авто. За кермом перебував  26-річний житель Запоріжжя, також в салоні  були  троє чоловіків, жителів Грузії, 27-35 років.

Під час огляду автомобіля співробітники міліції знайшли   відеореєстратор,  викрадений кілька годин тому. В ході детального огляду авто,  було виявлено набір ключів-відмичок і різного роду злодійський крам. В тому числі й газовий балончик «Терен-4». 

Розпочате кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст 185 КК України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб), — карається обмеженням волі на строк до п'яти років. 

 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ