Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Дорогою до дівчини юнак застряв у болоті: через 4 години його врятувало МНС

5 листопада у Яворівському районі Львівської області сталася надзвичайна подія. Уночі 16-річному юнакові закортіло провідати дівчину. Озерце обходити не став, а попрямував навпростець. Але не судилось: він застряв у болоті та прочекав на допомогу майже 4 години, – повідомила прес-служба ГУ МНСУ у Львівській області.

Отож, уночі юнаку, який був напідпитку, заманулось побачити кохану. Дорогою було озерце. Пасувало б обійти, але чи то не було сил, чи бажання. Отже хлопець попрямував у брід. Та з кожним наступним кроком йти ставало все важче, тіло дедалі більше занурювалось у багнюку. Коли вже не міг поворухнутись, хлопець зрозумів, що загруз у болоті і без сторонньої допомоги йому не вибратись.

Юнак не розгубився і почав кликати на допомогу. Однак о третій годині ночі мало хто гуляє біля покинутого озера, тому довелось щосили горланити до світанку. О 6.50 на пункт зв’язку самостійної державної пожежної частини міста Яворова надійшло повідомлення про те, що з місцевого озера чути дивні звуки.

На місце події виїхала оперативна група Яворівського районного відділу МНС. Вони знайшли юнака посеред озера напівпритомним. За допомогою мотузки та драбини постраждалого визволили із болотного полону. Хлопця, який зазнав сильного переохолодження, госпіталізували до найближчого медичного закладу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ