Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Град пошкодив будинки у трьох населених пунктах Львівщини

О 14 год. 30 хв. 24 серпня на території Сколівського району Львівщини внаслідок короткочасних опадів у вигляді великого граду було частково пошкоджено шиферне покриття і скло окремих житлових будинків і об’єктів соціальної сфери у трьох населених пунктах (с. Крушельниця, с. Підгородці, с. Урич). Загиблих та травмованих немає. Про це повідомила прес-служба МНС України.

Комісією з питань ТЕБ та НС райдержадміністрації створено робочі групи для визначення збитків.

Ситуація перебуває на контролі Головного управління МНС у Львівській області.

Встановлено, що внаслідок випадання крупного граду (орієнтовно діаметром 3-5 см). було пошкоджено дахи: 1. В с. Крушельниця: - школи та шкільної їдальні – 2 будівлі; - лікарської амбулаторії – 1 будівля; - котельні сільської ради 1 будівля; - приватної аптеки – 1 будівля. 2. В с. Підгородці: - дитячого садочка – 1 будівля: 3. В с. Урич: - народного дому – 1 будівля. Окрім того зі слів голів Крушельницької та Підгородецької сільський рад внаслідок граду також було пошкоджено дахи та вікна житлових будинків, а саме: с. Крушельниця - – 235 житлових будинків; с. Підгородці - – 90 житлових будинків; с. Урич - – 40 житлових будинків.

Всього на території 3-х сіл за попередньою інформацією пошкоджено дахи 372 будівель, з них 365 житлових будинків та 7 об’єктів соціальної сфери.

Попередньо пошкодження дахів, в основному, у вигляді отворів в покритті.

Поряд з цим, протягом 25.08.2011 року заплановано провести позачергове засідання комісії ТЕБ і НС щодо проходження опадів у вигляді граду. Також комісіями в складі депутатів сільських рад буде проведено подвірний обхід пошкоджених будівель із складанням відповідних актів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ