Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині двоє людей померли після вживання рибних консервів

На Львівщині родина отруїлася рибними консервами домашнього приготування. Двоє найстарших членів сім`ї померли в лікарні, – повідомили у прес-службі ГУ МНСУ у Львівській області.

За інформацією надзвичайників, у понеділок, 5 вересня о 20.00 до інфекційного відділення Бродівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом харчова токсикоінфекція у важкому стані поступило 3 особи: Софія Б., 1933 року народження, Йосип Б., 1935 року народження та Тетяна Б., 1972 року народження, жителі с. Орихівчик Бродівського району, які вживали рибні консерви домашнього приготування. 06 вересня хворим поставлено діагноз – ботулізм, та переведено до реанімаційного відділення.

06 вересня Софія Б., та 07 вересня Йосип Б.. померли.

06 вересня Тетяну Б. реанімобілем доставлено в реанімаційне відділення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

07 вересня в Бродівську ЦРЛ доставлена Ольга Ю., 1993 року народження, яка була в гостях в сім’ї Б. та споживала консерви. Стан важкий, проводиться транспортування реанімобілем в реанімаційне відділення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні

Фахівцями районної СЕС в осередку захворювання відібрані для лабораторного дослідження проби рибних консервів, вилучені залишки продукту, встановлено медичне спостереження за членами сім’ї захворілих.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ