Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На українсько-польському кордоні затримали індуса

Прикордонники відділу «Шегині» за інформацію мешканців прикордоння затримали громадянина Індії, який намагався нелегально перейти державний кордон, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, 9 серпня, дільничному інспектору прикордонної служби зателефонував місцевий житель та повідомив що на околиці села Шегині селяни бачили незнайомого чоловіка, неслов’янської зовнішності. На пошуки невідомого негайно вибула група реагування прикордонників і за деякий час, на околиці села за 800 метрів від кордону з Польщею чоловіка було затримано. Ним виявився громадянин Індії, 1975 року народження, який тиждень тому легально прилетів до України. Метою громадянина було нелегально дістатися західної Європи. Міру відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України визначить суд.

Крім того, прикордонники  цього ж відділу в пункті пропуску «Шегині» попередили перевезення через кордон без відповідних дозвільних документів пневматичного пістолета марки «KWC KM-44» та 200 штук металевих кульок – набоїв до нього. Пістолет перевозив у власному автомобілі 35-річний українець, мешканець Львова. Пневматичну зброю вилучили працівники Нацполіції України для подальшого експертного дослідження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ