Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові невідомі побили правозахисника ГО "Вартові закону"

У Львові невідомі особи побили правозахисника громадської організації "Вартові закону" Ігоря Танячкевича, що бореться проти будівництва десятиповерхового житлового будинку на вул. Снопківській 18. Про це він розповів журналісту Гал-інфо.

"Напад стався 10 лютого. Близько десятої ранку до мене підбігло двоє людей. Один з них тримав трубу та мав маску на обличчі. Спочатку він вдарив мене по ногах трубою, однак я не впав, після чого він вдарив трубою мене в обличчя", - розповів Ігор Танячкевич.

Він зазначив, що не знає напевно , хто саме міг вчинити замах, однак має певні здогадки. "Я живу на Снопківській 16. Поруч з моїм будинком відбувається будівництво десятиповерхового будинку, а також іще одного п’ятиповерхового корпусу. Будівництво наглухо перекрило два моїх вікна, іще два вікна вони частково закривають. У кімнатах освітлення зменшилось в 30 разів від норми, що засвідчила комісія, котру я запросив провести експертизу", - зазначив Ігор Танячкевич.

Окрім того,  він зазначив, що в його будинку сусідами було неправомірно захоплено 80 квадратних метрів горища. "Моя сусідка захопила 80 квадратних метрів горища і підробила документи. Як співвласник я не давав жодної згоди на приватизацію горища. Було зареєстроване кримінальне провадження.11 Напередодні нападу, 9 лютого, ми приходили туди зі слідчими, однак вона не впустила нікого, тож нам доведеться знову приходити, уже з рішенням суду, аби засвідчити факт відсутності доступу до горища", - розповів Ігор Танячкевич.

Відтак він пов'язує напад з одним з двох цих випадків. "Напад міг організувати як забудовник на Снопківській 18, так і моя сусідка, що намагається привласнити горище", - наголосив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ