Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поблизу Великих мостів сталась смертельна ДТП.Подробиці

Сьогодні, 12 червня, на Львівщині поблизу міста Великі мости сталась страшна ДТП. Внаслідок аварії загинула жінка, ще трьох людей госпіталізовано. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 15.00.

Як попередньо встановили правоохоронці, в автомобілі «Нісан Прімера» під керуванням 38-річного мешканця міста Червоноград вистрелило переднє ліве колесо, внаслідок чого транспортний засіб виїхав на смугу  зустрічного руху, де зіткнувся з зустрічним автомобілем «Мітсубісі Педжеро», за кермом якого перебував 61-річний житель Сокальського району.

Внаслідок автопригоди водія «Мітсубісі» та трьох пасажирок було доставлено у медичний заклад. 52-річна мешканка міста Червоноград померла у лікарні.

У водія транспортного засобу медики діагностували «черепно-мозкову травму, забій грудної клітки», у його 60-річної дружини – «перелом ключиці». Третя пасажирка, ім’я та місце проживання якої наразі встановлюється, отримала тілесні ушкодження з діагнозом: «забій грудної клітки, травма ноги». Усіх госпіталізовано.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ