Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Руслана відмовилась від участі у проекті "Танці з зірками"

За результатами Інтернет-голосування Руслана посіла перше місце, набравши 380 голосів. Однак співачка від участі у проекті відмовилася, мотивувавши це стовідсотковою зайнятістю власними проектами. Втім, Руслана висловлює щиру вдячність усім, хто так завзято вболівав за її кандидатуру і обіцяє в повній мірі компенсувати відсутність на шоу запальними танцями під час своїх концертів.
 Загалом, список з восьми обраних учасників "Танців з зірками-2" кардинально відрізняється від результатів голосувань. Окрім Руслани, серед лідерів були Ані Лорак та Андрій Кузьма теж не братимуть участь у телевізійному шоу. Зате інші їх колеги по шоу-бізнесу - Ірина Білик (2 місце), Олександр Пономарьов та Світлана Лобода зголосилися позмагатися на паркеті.
16 травня 2004 року Руслана перемогла у музичному конкурсі «Євробачення–2004», що проходив у місті Стамбулі (Туреччина), де представляла Україну, зайнявши перше місце.
Вона видала альбоми «Мить весни» (1998), «Кращі концерти Дзвінкого вітру» (1998), «Останнє Різдво 90-x» (1999), «Добрий Вечір Тобі» (2003), «Дикі танці» (2003), «Wild Dances»( 2004), «Club'in» (2005) та «Дика енергія (сингл)»( 2006).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ