Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні суд може винести рішення про арешт в. о. голови Пустомитівської РДА

У четвер, 2 липня, за підозрою в отриманні хабара було затримано не голову Пустомитівської РДА, а виконуючого обов’язків голови та заступника голови РДА. Також затримали голову сільської ради села Пасіки-Зубрицькі і 2 депутатів цієї ради. Про це Гал-info сьогодні, 6 липня, повідомила прес-секретар ГУБОЗ МВСУ Олена Мельник.

За її словами, сьогодні суд може винести санкцію на арешт підозрюваних.

Водночас голова Пустомитівської РДА Орест Городній підтвердив, що виконувачем обов’язків голови був його перший заступник. Першим заступником голови Пустомитівської РДА є Михайло Кравець.

Самого Ореста Городнього до слідства не залучають, на допити також не викликають.

Нагадаємопрацівники Антикорупційного бюро Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ разом з Генеральною прокуратурою затримали в. о.голови Пустомитівської районної державної адміністрації, заступника голови, а також голову сільської ради села Пасіки-Зубрицькі і 2 депутатів цієї ради за підозрою в отриманні 200 тис. доларів хабара. Про це повідомила прес-секретар ГУБОЗ МВС Олена Мельник. За її словами, чиновники вимагали і отримали гроші за видачу документів на право власності земельної ділянки площею 1 га. Генпрокуратура порушила справу за ч. 3 статті 368 Кримінального кодексу (одержання хабара в особливо великих розмірах).

Орест Городній у коментарі Гал-info сказав, що у нього відбулася розмова з цього приводу з головою Львівської ОДА Миколою Кметем. Кміть, у свою чергу, сказав Гал-info, що Ореста Городнього буде звільнено з посад голови РДА у зв’язку з виходом на пенсію
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ