Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Стрілянина у Дніпрі: один убитий та шість поранених

У Дніпрі близько 20.00 в понеділок 24 липня сталася перестрілка на проспекті Гагаріна, в результаті якої одна людина загинула і шестеро отримали поранення, - УНІАН.

Ймовірно, стріляли з автоматів Калашникова.

Кількість стрільців з'ясовується, на даний момент передбачається, що їх було двоє або троє.

"Ми бачили, як по проспекту вниз в сторону центру їде біла машина. З неї вийшов чоловік і почав стріляти, пострілів було багато, безперервно протягом хвилини, можливо, довше. Стрілець влучив у двох чоловіків, потім сів у машину і поїхав", - розповіла виданню очевидець Юлія.

Один із автоматів стрілки викинули далі по проспекту Гагаріна, недалеко від ТЦ "Нагорка".

В кафе "Суліко" сиділо троє чоловіків, які нічого не замовляли. До входу в заклад під'їхали два автомобіля. Люди, які вийшли з авто, зайшли в кафе і почали словесний конфлікт з відпочиваючими в кафе чоловіками. Між ними зав'язалася бійка.

У одної компанії з собою були травматичні пістолети, нібито незаряджені, у другої автомати Калашникова.

Стрілянина почалася в кафе, а потім продовжилася на вулиці. Перестрілка охопила досить велику територію, так як сліди крові є на іншій стороні проспекту.

В ході перестрілки застрелили одну людину, шестеро перебувають у лікарні, один з них у важкому стані. Чоловік із першої компанії, що сиділа в кафе, не став чекати приїзду медиків, і сам відвіз своїх друзів у лікарню. 

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ