Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Донецьку бандити захопили центр зайнятості і будівлю Пенсійного фонду

У Донецьку бойовики за останню добу захопили низку об'єктів, у тому числі торговельно-промислову палату, регіональний Пенсійний фонд, центр зайнятості, проектний інститут. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецької області.

«Надійшло повідомлення про захоплення терористами приміщення торговельно-промислової палати м. Донецька. До Краматорського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в м. Донецьку терористи самовільно зайняли будівлю Донецького обласного центру зайнятості", -  йдеться в повідомленні.

До Слов'янського міськвідділу міліції надійшла заява від представників Пенсійного фонду України про те, що в м. Донецьку бойовиками захоплена будівля Пенсійного фонду. До ГУМВС України в Донецькій області надійшло повідомлення про те, що в м. Донецьку терористи здійснили захоплення Донецького державного науково-дослідного і проектного інституту кольорових металів», - йдеться в інформації.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за статтею «захоплення державних або громадських будівель або споруд».

Нагадаємо, що в Донецьку також було захоплено відділення банку «Фінансова ініціатива». Бандити вкрали грошові кошти, документацію, чекові книжки, зразки банкнот національної валюти, спеціальні платіжні засоби, комп'ютерну і касову техніку.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ