Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

У Міноборони створили робочу групу щодо перевірки фактів розкрадання пального

В Міністерстві оборони створили робочу групу щодо перевірки фактів розкрадання пального. Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак на своїй сторінці Facebook.

"В умовах сьогодення, факти розкрадання держмайна неприпустимі! Переконаний, разом поборемо стару систему. У посадових осіб не повинно виникати й думки, аби збагачуватися на тих, хто сьогодні захищає увесь народ.

Для перевірки фактів протиправної діяльності окремих осіб, які відповідають за зберігання та використання пального та незаконної торгівлі пальним у прикордонних із зоною АТО районах створено робочу групу. До складу цієї групи входять представники служби Тилу, Озброєння, а також Військової служби правопорядку ЗС України.

Робота по виявленню та притягненню до відповідальності крадіїв пального вже має результати.

Нещодавно у місті Балаклея, Харківської області, співробітниками Військової служби правопорядку було затримано водія автомобільного взводу однієї з військових частин, який «реалізував 100 літрів дизельного палива, злитого із службового автомобіля». Правопорушника затримано, стосовно нього розпочато кримінальне провадження", - зазначив в своєму дописі міністр оборони.

 

В умовах сьогодення, факти розкрадання держмайна неприпустимі! Переконаний, разом поборемо стару систему. У посадових ос...

Posted by Степан Полторак on 18 серпня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ