Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У ТЦ "Роксоляна" та ТРЦ "King Cross Leopolis" шукали вибухівку

27 грудня о 17:20 год. на телефон “102” міського управління національної поліції у м. Львові надійшло повідомлення про замінування будівлі ТЦ "Роксоляна" (пл. Соборна 14, Галицький район) та ТРЦ "King Cross Leopolis" (вул. Стрийська, 30, с. Сокільники, Пустомитівського району). Про це повідомили у Львівській ОДА.

Вимог, виконання яких  могло б відвернути вибух, не висувалось. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На час обстеження з приміщень торгових центрів було виведено 3100 чол. із них 300 працівників ТЦ.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 35 осіб та 11 од. техніки.

Експертами - вибухотехніками Львівського НДЕКЦ МВС України разом з кінологом проведено обстеження будівель торгових центрів та прилеглої території.

Пошукові роботи завершено: о 19:05 год. у ТЦ "Роксоляна"- вибухового пристрою не виявлено; о 20:10 год. у ТРЦ "King Cross Leopolis"- вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ