Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турці учасникам АТО відмовили у виділенні земельних ділянок

Турківська міська рада відмовила чотирьом учасникам АТО у виділенні земельних ділянок, мотивуючи відсутністю змін до Генерального плану міста.

Рішення сесії є тотожні щодо всіх чотирьох учасників АТО. (Рішення №725. Про розгляд заяви учасника АТО Іванусь В.В.; Рішення №726. Про розгляд заяви учасника АТО Зварича А.П.; Рішення №727. Про розгляд заяви Ціко Ю.В.; Рішення №728. Про розгляд заяви учасника АТО Іжика П.В.; Рішення №729. Про розгляд заяви учасника АТО Іжика П.В.)

Подаємо текст одного з цих рішень.

"ХХІІІ сесія Турківської міської ради VІІ-го скликання

Рішення № 725 "Про розгляд заяви учасника АТО Іванусь В.В."

"Керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розглянувши заяву № 785 від 17.11.2016р. жителя с.Лопушанка вул. Верхній кінець, 145 Турківського району Іванусь Василя Васильовича про виділення земельної ділянки під будівництво житлового будинку в м.Турка, як учаснику АТО, сесія Турківської міської ради

В И Р І Ш И Л А:

1. Відмовити Іванусь Василю Васильовичу у виділенні земельної ділянки під будівництво житлового будинку в м.Турка у зв'язку з відсутністю вільної земельної ділянки.

2. Заяву Іванусь В.В. буде розглянуто повторно після затвердження змін до Генерального плану м. Турка.

Міський голова Г. Й. Когут".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ