Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українці вибороли вже 33 нагороди на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх

За підсумками п'яти змагальних днів Дефлімпіади у турецькому місті Самсун Україна виграла 33 нагороди, - повідомив офіційний сайт Міністерства молоді та спорту України.

Наразі у доробку команди - 7 золотих, 9 срібних та 17 бронзових медалей та друга стійка позиція у загальному неофіційному заліку.

На Дефлімпіаді-2017, у неділю, наші спортсмени вибороли 5 медалей, серед яких 1 золота, 1 срібна та 3 бронзові нагороди.

"Золото" в естафетному спринті зі спортивного орієнтування завоювали Яна Мельник, Олександр Санькін, Дмитро Плахотнік та Ганна Федосєєва, які випередили квартети Росії та Литви.

Бронзову медаль у настільному тенісі здобула змішана пара - Ходько Юлія та Закладний Геннадій.

"Срібло" у змаганнях з легкої атлетики (метання молота) виборола Римма Філімошкіна (61.74 м), "бронзу" – Юлія Кисельова (61.54), а також Володимир Данильченко (потрійний стрибок) -15.08 м.

24 липня, наша команда виступатиме у 8 видах спорту: баскетбол (чоловіки, жінки), бадмінтон, боулінг, карате, стрільба кульова, теніс настільний, легка атлетика, плавання.

Довідка:

Дефлімпійські ігри - санкціоновані Міжнародним олімпійським комітетом спортивні змагання найвищого рівня для людей, що не чують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ