Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

В Харкові група осіб пограбувала іноземця

28 жовтня троє молодиків проникли до орендованої квартири 20-річного іноземця. В оселі під загрозою ножа та предмету, схожого на пістолет, зловмисники зв’язали чоловіка, побили та заволоділи його майном, - відділ комунікації поліції Харківської області.

Чоловіки відібрали у потерпілого мобільний телефон, планшет та близько 10 тисяч гривень. За даним фактом слідчим Московського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як розповів заступник начальника Головного Управління Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Давиденко, на пошуки нападників був орієнтований весь особовий склад поліції Харкова та області. Проведено великий обсяг роботи щодо встановлення місця знаходження та затримання злочинців. Грамотно сплановані дії дозволили в найкоротший термін вийти на слід нападників. Ними виявились троє іноземців. Для затримання даних осіб працівники харківської поліції вирушили до міста Павлограда Дніпровської області. Під час проведення спецоперації оперативникам Харківщини допомагали місцеві колеги.

Зараз зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вони також перевіряються на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Злодіям загрожує до 12 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ