Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

В Запорізькій області під час купання у зрошувальному каналі загинули двоє підлітків

19 липня о 00:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового національної поліції міста Мелітополя про те, що біля села Високого Мелітопольського району Запорізької області, поруч зі зрошувальним каналом, зникли двоє підлітків, 14 та 17 – річного віку, інформує прес-служба ДСНС.

Як з’ясувалося в ході розслідування, двоє братів пішли грати в футбол близько 18 години та додому не повернулися. О 22:00 батько пішов шукати синів і на березі зрошувального канала побачив їхній одяг. Трагедія сталася в місці, не встановленому для купання. Глибина канала становить 5 метрів, ширина близько 200 метрів. Залізобетонні плити, якими обладнаний канал,  як правило вкриті мулом і не дають можливості вибратися з пастки.

Для проведення пошукової операції залучалися 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу, які з каналу відкачали воду, після чого за допомогою рятувальної мотузки вилучили тіла загиблих. Рятувальники передали їх співробітникам поліції для проведення судово-медичної експертизи.

З початку поточного року на території області загинуло 39 людей, з них двоє дітей. Тільки з початку липня 2016 року потонуло 11 чоловік, з них 1 дитина. За статистикою, місця загибелі розподіляються наступним чином: на Азовському морі – 13, на річці Дніпро – 7, на малих річках – 7, з них одна дитина, а також у ставках, кар’єрах та зрошувальних каналах – 13, з них одна дитина. З початку року врятовано 269 людей, з них 39 дітей. Тільки з початку липня вдалося врятувати 66 чоловік, з них 11 дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ