Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Закон про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини буде скасовано

Закон про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини буде скасовано. Про це йдеться у звернені Президента України.

Президент України Петро Порошенко має намір винести на розгляд РНБО скасування закону про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини.

"Одне із питань, яке я винесу на розгляд РНБО, - скасування закону про особливості місцевого самоврядування в окремих районах Донеччини та Луганщини. Свого часу цей закон виконав надзвичайно важливу роль в зупиненні зовнішньої інтервенції, мобілізації підтримки світом Мінських мирних домовленостей, щирості намірів України щодо деескалації ситуації на Донбасі. Ми продемонстрували мешканцям Донецької і Луганської областей і зовнішньому світові щире прагнення Києва до політичного врегулювання. Таку можливість бойовики відкинули. Проведення псевдовиборів торпедувало закон і різко загострило ситуацію на Донбасі. Ті широкі повноваження, які передбачав закон, ми готові надавати лише легітимно обраним органам місцевого самоврядування. А не бандитам, які самі себе вінчають на царство."

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ