Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська борчиня Юлія Ткач: Хотілося золото, але змирилася зі сріблом

1/3
На Перших Європейських іграх, що тривають у Баку, львівська борчиня Юлія Ткач виборола срібну медаль. У ваговій категорії до 63 кг вихованка ЛУФК дійшла до фіналу турніру, де поступилася росіянці Валерії Лазінській.

Срібній медалі Юлія Ткач особливо не радіє, адже до Баку їхала лише за золотом. Про це та інше титулована борчиня розповіла в інтерв'ю Гал-інфо.

Не можу сказати, що задоволена своїм виступом у Баку, - бере слово Юлія Ткач(дівоче прізвище Остапчук – Авт.). – Хотілося виступити краще, а саме вибороти золоту медаль. Незважаючи на це, доведеться змиритися зі срібною нагородою. Що маємо, те маємо (сміється).

Чого тобі забракло, аби перемогти росіянку у фіналі?

Важко відповісти щось конкретне. Напевно, був не мій день.

Чи була додаткова мотивація перемогти суперницю, зважаючи на те, що вона росіянка?

Мабуть, що ні. Ми, спортсмени, стараємось не об'єднувати політику та спорт. Ми з Валерію Лазінською давно знаємо одна одну, тому про жодну політику не може йти мова.

Як тобі організація змагань на Перших Європейських іграх?

На високому рівні, це однозначно. Втім, харчування у нашому селищі, на мою думку, могло бути кращим. Єдине, що по-справжньому зачепило, – це те, що в Баку дійсно дуже люблять боротьбу. У залах був справжній аншлаг. На наші виступи приходило дуже багато людей. Звісно, це приємно. Шалену підтримка з боку вболівальників відчував, мабуть, кожен спортсмен. Це дійсно круто.

Які плани після повернення з Баку?

Дуже засумувала за своїми рідними. Хочу обняти свого сина та маму. Після повернення до України матиму кілька днів відпочинку, а далі - багато роботи, оскільки на носі олімпійський рік і розіграш ліцензій на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро.

Розмову вів Богдан Пастернак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ